Trpíte nespavosťou? Alebo sa budíte medzi 1:00 a 4:00 ráno? POZOR! Lekári bijú na poplach…

Až tretinu Slovákov trápi nekvalitný, nedostatočný spánok a nočné budenie (priemerný spánok by sa mal pohybovať od 7 – 9 hodín denne). Tieto čísla sú alarmujúce, pretože aktuálne štúdie ukazujú, že až 60 – 80% pacientov s ochorením pečene má problémy so spánkom! Prečo je však spánok taký dôležitý?

Podpora zdravého imunitného systému

Výskum ukazuje, že váš imunitný systém funguje najlepšie, keď má dostatok spánku (a pokiaľ ide o celkové zdravie, je ľahké podceňovať dôležitosť zdravej imunitnej odpovede).

Nastavenie mysle a perspektíva

Štúdie ukazujú, že ľudia, ktorí majú nedostatok spánku, môžu častejšie pociťovať negatívne zmýšľanie (hnev, frustrácia, podráždenosť, smútok) a je to začarovaný kruh; tieto pocity potom prispievajú k ťažkostiam pri usínaní a zotrvaní v spánku.

Zápal v tele

Zdravý spánok, fungovanie imunitného systému a zápalové reakcie sú úzko prepojené a ovplyvňuje ich spoločný regulátor – naše „vnútorné hodiny“.

Ak sú narušené, ovplyvňuje to aj náš spánok a následne aj úroveň zápalu v organizme.

Samozrejme, na prvom mieste je zdravá strava, bohatá na živiny a vitamíny. Pokiaľ vás však trápi nespavosť a nočné budenie, môže to byť alarmujúcim príznakom toho, že vaša pečeň je preťažená a potrebuje vašu pomoc.

Vedci už dávno upozornili na to, že v noci, keď spíme, pečeň prechádza do svojej najaktívnejšej fázy – detoxikácie. Pokiaľ je však vaša pečeň preťažená, tak je detoxikácia pomalá a následne zlyháva. Pečeň sa preto snaží získať viac energie na vykonanie svojej práce a spustí nervový systém, preto sa zobudíte. (1)

A tu prichádzajú na pomoc drvené plody Pestreca mariánskeho, ktoré podporujú zdravie pečene a pomáhajú jej pri detoxikácii a očiste organizmu od toxínov… A výsledok? Pokojný spánok, viac energie a lepšia kvalita života nenechajú na seba dlho čakať!

Naši zákazníci si náš Pestrec farmaceutickej kvality nevedia vynachváliť!

Marta S. (63 rokov)

Bola to dobrá investícia 💚

Už po prvej kúre sa cítim výborne a určite ju budem pravidelne opakovať – prevencia je dôležitá! Mám akúsi čistejšiu pleť, prespím konečne celú noc, opravil sa mi aj cholesterol a konečne sa mi darí poriadne sa vyspať. Navyše mám toľko energie, že sa bláznim s vnúčatkami aj celý víkend 🙂 Pestrec mariánsky je pre mňa dar z nebies! Hovorila mi o ňom už aj moja nebohá maminka, škoda, že som ju nepočúvla už skôr a nezačala ho užívať už dávno…

Juraj T. (57 rokov)

Doktor povedal, že mám steatózu, bol to šok!

„Vedel som, že sa musím dať okamžite dokopy. Moja manželka ma podporila a pridala sa ku mne, veď životosprávu máme rovnakú. Najprv sme začali piť rôzne 💩v prášku, ktoré sľubovali očistu a iné zázraky do pár dní. Bohužiaľ jedinú očistu mala naša peňaženka… „Spláchnuté“ peniaze za šmejdy ešte človek prekusne, ale v našom veku je už oveľa horší ten stratený čas, ktorý už nikto nevráti. Neskôr nám švagriná povedala, že im sa osvedčilo dávať si párkrát do roka Pestrecovú kúru od VasBylinkar.sk. Skúsili sme ju aj my a nikdy nebudeme banovať! Pečeňové testy na jednotku, pupok spľasol. Nižší cholesterol a cukor je len čerešničkou na torte. Tiež máme viac energie na iné povinnosti…😂

Jirka T. (43 rokov)

Pestrec mi veľmi pomohol

Po troch mesiacoch užívania sa mi pečeňové testy upravili, trávenie funguje ako hodinky a konečne sa v noci dobre vyspím! Už žiadne nočné potenie. Už ho berie aj môj švagor, svokra a miluje ho aj moja žena, ktorá vďaka nemu krásne schudlaOdporúčam každému, kto chce pre seba to najlepšie!

Anna O. (58 rokov)

Zázrak pre moje telo a spánok!

Odkedy užívam Pestrec mariánsky nadúvanie je preč, konečne som schudla (7kg) a mám energie na rozdávanie! 😍 A k tomu ako bonus – spím celú noc a to bez budenia! Vrelo odporúčam!“

…pripomíname, že práve teraz je správny čas podporiť pečeň, očistiť telo a zbaviť sa problémov so spánkom…

Nepodceňujte liečivú silu prírody, presvedčte sa o blahodárnych účinkoch Pestreca Mariánskeho aj vy.

Ušetrite s vreckami ZADARMO, množstevnými zľavami, dopravou ZADARMO a akciovými až 270g XXL vreckami len do konca septembra!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *